perjantai 15. tammikuuta 2016

YEAR 2015 osa 1

No johan se vuosikin on vaihtunut, joten eiköhän ole aika kaivella viime vuodelta kivoja muistoja!! "Tikulla silmään, joka vanhoja muistelee" sanoo vanha sananlasku, mutta me ei nyt kuunnella sitä. Teen nämä muistelot neljässä eri osassa, jotta lukijalla ei mene -sananlaskuilla ja sanonnoilla jatkaen- ikä ja terveys kilometripostausta lukiessa.







Taiteilua koulussa. Pari ensimmäistä kuvaa on maskeerauksen kurssilta (joka tarkemmin ajatellessani olikin jo joulukuussa 2014 :D ) ja kolmas on kuviskurssilta, jolla mm. painatimme kangaskassit itsellemme (oma kassinihan hukkui mystisesti jonnekin, enkä koskaan saanut sitä takaisin :(





Näyttelykauden avajaiset perinteisesti Kajaani KV:ssa.

 





Ai miten niin äiti vähän innostu ompelemaan? :D On ollut kyllä tosi hyviä pantoja! Villakoirilla meinaa vaan välillä jäädä niskafleda jumiin noihin lenkkeihin, jos ei ole kunnolla karvat niputettu (tämäkin ongelma tosin lähinnä vain Aapolla, jolla on ihan jumalaton leijonanharja :D ).



#vainannijaemppujutut -meillä oli taas vähän sketsiviritelmää :D







Keski-Suomen Kennelpiiri palkitsi JH-piirinmestarin useiden muiden mestareiden lisäksi alkuvuodesta. Tämä palkintoreissu oli toinen mulle ja vielä kolmannen kerran taidan päästä muistamista noutamaan, kun Jyväskylästähän mulle napsahti kolmas piirinmestaruus :)





Turku KV ja mainio Pioneeri :D



Hotelliaamiaiset <3 Taas näitä koiranäyttelyitten hyviä puolia ;)



Ja sitä kuuluisaa koiranäyttelyruokaa. (Erikoistilaus ilman sipulia ja suolakurkkua meni Ruutille ;)



Lempparilakanat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti