lauantai 30. tammikuuta 2016

Koirapelikortit Jos sä oot koiranäyttelyihminen tai koiranäyttelyihin aivopesty lapsi, niin sä saat koiranäyttelyt ujutettua jokapaikkaan. Just esimerkiksi pelikortteihin.
Juttuhan lähti liikkeelle siitä, että meillä oli Pedigreen mainoskoirapelikortit (wow, mikä yhdyssana!), jotka oli tosi kovassa käytössä mulla ja pikkusiskoilla. Me ollaan pelattu niillä niin monta peliä, että ne kortteihin on vähän jo kyllästynyt ja haluttiin uusia kortteja koiranäyttelypeleihin.
Ei auttanut muuta kuin itse tehdä!Kortteihin tarvitset: erivärisiä kartonkeja, koirakuvia (esim. koiralehdistä, mainoksista, vanhoista julisteista...), kontaktimuovia sekä tietysti sakset. Lisäksi tarvitset tussin ja "normipaperia". Me käytettiin aikalailla kaikenlaisia jämäpaloja, eli vanhoista koiralehdistä kuvia, satunnaisia kartonginpalasia ja kirjojen päällystämisistä jääneitä kontaktimuovisuikaleita.

Tee näin:

1. Leikkaa haluamasi määrä koirakuvia sekä korteiksi tulevia kartonkeja (me tehtiin suunnilleen 8cm korkeita ja reilu 10 cm leveitä kortteja, mutta luonnollisesti kaikista korteista ei nyt ihan samankokoisia tullut :D).

2. Liima kuvat kartongeille. Päällystä kontaktimuovilla ja leikkaa reunojen yli menevä muovi pois.

3. Päästä luovuutesi lopullisesti valloilleen ja keksi korttien koirille nimet, rodut ja iät (tai mitä ikinä tahdotkaan!). Meiltä löytyy mm. 5,5-vuotias englanninbulldoggi Rokki, 8 kk vanha saksanpaimenkoira Jukka sekä 4-vuotias labradorinnoutaja Hurma.
Kirjoita tiedot pienille paperilapuille ja liimaa kontaktimuovilla korttien takapuolelle.(edestä ja takaa)

4. Sitten ei muuta kuin pelailemaan! Ja pelailemisen lisäksi näillähän voi vaikka opetella rotuja ulkoa ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti