maanantai 22. huhtikuuta 2013

Jee, me sijoituttiin!

Viime perjantaina päätin laittaa Ellenin turkin kuntoon lauantain mätsäriä varten. Ennen "parturia" kävimme rantametsässä vähän rymyämässä tyttöjen kanssa. Aivan ihanaa kulkea metsässä, kun polut ovat jo niin sulat ja aurinkokin paistaa lämpimästi:) Tulee ihan kesäinen fiilis! Inkakin saa nauttia viimeisistä viikoista vapaana rannalla, kun jäät ovat vielä järvessä. Sitten kun vesi on uimakelpoista, täytyy pitää tuo vesipeto visusti remmissä rannan läheisyydessä lenkkeillessä...

                                          Tämän näköinen oli Ellen metsälenkin jälkeen...

                                                             Lähdetäänkö näyttelyyn?

                                                    No katsokaa nyt edes kameraan!!

Kovalla työllä sain nuo kaksi istutettua yhteispotrettiin! Yleensä se menee niin, että kun toinen istuu paikoillaan ja katsoo kameraan, toinen on jo karannut viiden metrin päähän... Kuten Inkan ilmeestä näkee, se olisi paljon mieluummin vaikka aamupalalla, kuin valokuvamallina:) Ellenistä ei saa koskaan täysin onnistuneita kuvia, aina näkyy vain musta kasa!

 Lauantain mätsäri oli Jämsän Ammattiopiston järjestämä. Oli hyvin järjestetty, harmillisesti päivä oli vaan todella tuulinen, joten kehässä ja odotellessa oli hirmu kylmä.

                                               Ei se seisottaminen aina onnistu;)

Ellenillä oli kai vähän mököpäivä; kun ei olisi huvittanut seisoa ja kun ei olisi huvittanut olla tuomarin arvostelussa. Siitä olin vähän harmissani, että tuomarin kopeloidessa Ellen ei taaskaan olisi mitenkään suostunut pysymään paikoillaan. Jyväskylän näyttelyssä kaikki sujui ongelmitta, joten nyt on tullut kai takapakkia. Lisää harjoitusta... Kaikki tutut ja puolitut vaan meille käymään -pääsette kopeloimaan koiraani!!
Keskinkertaisesta suorituksestamme huolimatta sijoituimme sinisten nelosiksi. Voi, kun olin tyytyväinen...

Emppu: "Hei tajuutko, me päästiin jatkoon!"
Ellen: "Et viittiis nolata mua kaikkien edessä..."
Kuten sanoin, olin suunnattoman iloinen jatkoon pääsemisestämme:)

Palkinnoksi tuli ruokakuppi, herkkutikkuja ja kuorimaveitsi sekä ruusuke.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti