torstai 11. huhtikuuta 2013

Fantastic four

Istahdin juuri läppärin äärelle työpäivän jälkeen. Tänään oli siis minun viimeinen työharjoittelupäiväni eläinlääkärissä. Nämä neljä päivää ovat kuluneet hurjaa vauhtia ja aivan mahtavaa on ollut! Vaikka olikin jo tiedossa, että viikosta tulisi olemaan hieno, jo ensimmäisen työpäivän jälkeen totesin etten olisi ikimaailmassa osannut kuvitella kuinka hieno viikosta oikeasti tulisi olemaan!! Potilaat olivat pääosin koiria, mutta muutama kissakin vastaanotolla kävi. Urosten kastrointeja oli muutama ja mikä hienointa, pääsin katsomaan operaatioita! Ensimmäisessä leikkauksessa jännitti aika lailla; ensimmäinen työpäivä, ensimmäinen koskaan näkemäni leikkaus jne. Sanoinkin kotiväelle, että osaisin varmaan itsekin kohta kastroida jonkun herran ja iskä vastasi, että voisin harjoitella Otolla... (molemmissa ilmaisuissa oli runsaasti sarkasmia:) Sairaskäyntejä navettaan tuli muutama niitäkin. Olin varmasti aika style ne Snellmannin työhaalarit päällä...  Lehmät ruikkailivat ja huiskuttelivat häntiään niin innokkaasti, että katsoessani navetassa käyntini jälkeen kasvojani peilistä, niissä näkyi jotain ruskeita pilkkuja... uuh, lehmänlantaa! Viimeisenä työpäivänä, eli tänään, teimme enimmäkseen siivous -ja toimistohommia. Se olikin osoitus, ettei missään ammatissa säästy mapittamiselta ja papereiden järjestämiseltä..
Neljän päivän aikana toimenkuvaani kuului "eläinlääkärin töiden seuraaminen ja niissä avustaminen, vastaanoton ja työvälineiden siistiminen/puhdistus". Sen kyllä on huomannut, että olen ollut desinfiointiaineen kimpussa koko ajan, sillä kädet ovat haisseet kloorille koko viikon...
Eläinlääkärin mukaan TET-jakson aikana kiitettävää oli asenne, tunnollisuus sekä ahkeruus, mutta parantamisen varaa olisi oma-aloitteisuudessa.
Kuinkahan sitä näin töissä käymiseen tottunut ihminen osaa taas palata kouluun:)?
Suurkiitos Ullalle minun työllistämisestä täksi viikoksi!
Nämä neljä päivää olivat kertakaikkiaan "fantastic four" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti