torstai 17. huhtikuuta 2014

Kuka muu muka?!

Moikka!:) Huomenna pesä alkaa tyhjetä, nyyh... Ikää vekaroilla nyt jo vajaa yhdeksän viikkoa. Eilen kävimme eläinlääkärillä pentutarkastuksessa ja sirutuksessa. Pennut olivat hirmu reippaita, eikä mitään ihmeellistä ilmennyt. Eläinlääkäri totesi pennuilta löytyvän aika paljon luonnetta ja kovapäisyyttä -ai miten niin äitiinsä tulleita?!;)
Olemme käyneet välillä ulkoilemassa ja pennut todellakin nauttivat nurmikolla kiitämisestä! Sammalet ja kävyt on maisteltu moneen otteeseen ja eräskin poika teki terassin alle löytäretken;)


Pennut ovat ainakin saaneet paaaljon sosiaalistumista, kokemuksia ja toimintaa. Ne ovat nähneet ihmisiä, sekä aikuisia, että lapsia, koiria (vain omiamme, tautivaaran pelossa), jopa kaneja (kaltereiden läpi;) ja niin edelleen. Lapsiperheessä tietysti kolisee, on menoa ja melskettä sekä meidän tapauksessa musisointia, eli ääniä ei pentujemme pitäisi säikkyä. Kolmikko riehuu paljon keskenään, mutta ihana Ellen jaksaa päivästä päivään leikittää lapsukaisiaan.Ei meillä sentään pelkkiä käpyjä syötetä -nappulat, liha ym. ruoat kelpaavat vallan hyvin kasvaville pentusille;) Painot kohoavat koko ajan -ja hyvin ovat kohonneetkin! Isoveli painaa reilu 1600 grammaa (se olis hinta semmoset euro per gramma;), tyttö rikkoi kilon vähän aikaa sitten ja "pikku"poika vajaa puolitoista kiloa.

Täältä löytyy Ruutimuorin kennel KoiraNetistä. Pentujen nimiksi tulivat siis Timantit on ikuisia (A-poika), Syypää sun hymyyn (B-tyttö) ja Kuka muu muka (C-poika). Vaikka meidän kotona ei Cheekin musiikkia kuunnellakaan, olivat hänen kappaleidensa nimet aika osuvia pennuillemme;)

 
Loppukevennykseksi musiikkia aiheeseen liittyen!;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti