tiistai 17. joulukuuta 2013

13. luukku: Koira 2013

Tänään alkoi Koira 2013 -tapahtuma Helsingin messukeskuksessa. Voitettuani marraskuussa Keski-Suomen kennelpiirin piirinmestaruuden junior handlerissa, sain siis kutsun Best Of The Best -kilpailuun. Kilpailukoirana oli taas naapurin Paula:)


Lähtö oli aamulla kello kuudelta... Onneksi iskä suostui kyytimään, ettei tarvinut alkaa junailemaan!

Kilpailun tuomaroi portugalilainen Pedro Delerue. Kilpailijoita oli lähes 20 (Kainuun kennelpiirin piirinmestari oli ainoa, joka ei osallistunut).

Tuomari kyseli minulta koiran rotua, ikää ja FCI -ryhmää. Onneksi olin perehtynyt näihin asioihin englanniksi...

Paula ei tänään ollut kovin helpolla tuulella, joten koiran mielenkiinnon voittamiseksikin sai tehdä ihan töitä... Ehkä 13. perjantai masensi sitä hieman;D Tällä kertaa sijoitusta ei siis tullut.Itse kilpailun jälkeen häntä kyllä heilui ja show-mieltäkin olisi varmaan vähän jo löytynyt;) Mutta aina ei voi voittaa ja onhan Piirinmestarin tittelikin aika hyvä!:)


Palkinnoksi kilpailusta tuli ruusuke, kalenteri, heijastin, kynä ja numerolapunpidike.Lisäksi tavaruu tarttui mukaan yhdestä ja toisesta syystä...Ellen sai muun muassa kamman ja kevythäkin.
Ostin mielestäni hyvän tarjouksen: 10 vapaavalinnaista luuta (vieläpä todella isoja luita) viidellä eurolla! Inka ja Otto olivat heti kotona tarkastamassa mitä saisivat tuliaisiksi -ja hyvin maistuikin tarjousluut!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti