sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Nuori Koirataituri 2016 + Jyväskylä EPN 13.3

 
Nuori Koirataituri on siis Kennelliiton uusi kilpailu nuorille koiraharrastajille, jossa yhdistyy monta lajia, kuten agility, TOKO ja koiratanssi, sekä nuoren koiratietämys. Tämän vuoden aikana järjestetään viisi osakilpailua, joista kussakin molempien ikäluokkien kaksi parasta pääsevät vuoden lopussa järjestettävään finaaliin.Lyhyesti: Minä+Ellen voitettiin vanhempi ikäsarja ja Anni+Ruuti tulivat toiseksi nuoremmissa. Meidän perheestä lähtee siis KAKSI finalistia Messariin joulukuussa!! Oli kyllä aivan ihmeellinen yllätys tällainen menestys meille :)


 Sunnuntaina ehdin myös handlata Emi-kooikerhondjen. On meinaan todella vilkas ja eloisa tapaus! :D Kehässä Emi käyttäytyi kuitenkin oikein hyvin -malttoi seistä paikallaan ja liikkui nätisti pomppimatta hihnassa. Kehitys ensitapaamisesta ensimmäiseen näyttelyyn on silmin havaittavissa ;)


KP ja ROP :) Tästä on hyvä jatkaa!

Allu pääsi myös mukaan ihmettelemään näyttelytunnelmaa. Komea poika <3 Niin kyllä mieleni tekisi se ilmoittaa johonkin kesällä!Viikonloppu oli kyllä harvinaisen menestyksellinen:
- Minä ja Anni Koirataituri -finaaliin
- Anni 2x JH1/2
- Matsku Lapsi&koira 1
- Emi KP ROP

Tämä olikin mun näyttelyvuoden avausnäyttely ja tästä se sitten lähteekin ;) On se vaan niin hienoa, kun saa noissa kehissä pyöriä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti