torstai 7. huhtikuuta 2016

TrimmailuaEllen taisi ottaa vähän nokkiinsa, kun leikkasin sen häntäpuuhkan pois. Muuten oltiin molemmat melko tyytyväisiä uuteen kampaukseen ;)Kukka kasvattelee turkkia tällä hetkellä. Olen toiveikas, että kesällä ollaan jo pitkässä turkissa :)


Olen mielestäni löytänyt Aapolle kivan mallin tänä vuonna. Ja takajalassahan ei siis oikeasti ole mitään koloa, kuva vähän huijaa! :D
Omalla kohdallani trimmaaminen on ollut aina enemmän tai vähemmän kokeilemista. Kukaan ei ole seppä syntyessään ja varsinkaan tätä puuhaa ei oikeasti opi muuten kuin harjoittelemalla. Aina lopputulos ei miellytä silmää tai sovi kantajalleen alkuunkaan. Sitten ei muuta kuin kasvatetaan vähän turkkia ja kokeillaan uudestaan. Seuraamalla ns. ammattitrimmaajien työskentelemistä, hyvinlaitettuja koiria näyttelyissä ja vaikkapa valokuvia netissä voi oppia paljon trimmaamisesta -tai ainakin omalla kohdalla siitä on ollut paljon apua!


Mukavaa kevättä (nyt kun se vihdoin on tullut) ja opettavaisia hetkiä trimmaamisen parissa! :)

2 kommenttia:

  1. Onpa hienoa jälkeä! Olen haaveillut meidän laumaan villakoiraa osittain turkin takia, sitä on niin mukava laittaa - saa vaan tämä haave vielä jokusen vuoden odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Villakoirien laittaminen on kyllä oikein mukavaa ja koskaan ei käy trimmaaminen tylsäksi, kun mallia voi vaihdella mielensä mukaan ;)

      Poista