perjantai 14. helmikuuta 2014

Odottavan aika on pitkä

Niinpä. Voin melkeinpä samaistua äiteihin, jotka ovat aivan viimeisillään! Laskettu aika lähestyy nimittäin meilläkin -Ellenillä on tänään 62:nen vuorokausi ensimmäisestä astutuksesta. Jännitys ja ennenkaikkea malttamattomuus vain kasvavat:)
Pentujen liikkeet ovat tuntuneet aivan selkeästi ja emokoiran mahakin on melkoisen kokoinen. Vaihdoin hiljattain Ellenin ruoan Royal Canin Ministä samaisen merkin Starteriin (Mother & Babydog) ja yllätys yllätys -pentuenappulat eivät sitten mitenkään kelpaa meidän Mis Nirppanokalle. Isojen koirien Jahtivahti sen sijaan maistuu erinomaisesti... Olen muutenkin suunnitellut vaihtavani toiseen ruokamerkkiin, kunhan saan Royal Caninit syötettyä. Yksi vaihtoehto olisi Canagan. Onko kenelläkään kokemuksia tai mielipiteitä kyseisestä ruoasta?


Ellenin ruumiinlämpö on ollut tavallista alhaisempi ja koira on ollut ehkä normaalia rauhallisempi.
Hermostunut se ei ole ollut, eikä petiä ole vielä kaiveltu tai revitty.


Kotosalla valmistaudumme nyt synnytykseen. Ellen on saanut tutustua pentulaatikkoon jo hyvän tovin ja muutkin asiat alkavat olla hoituneet. Kätilöt (eli minä ja äiti) ovat kerranneet kasvattajakurssin sisältöä ja mahdollisia "entä jos..."- pulmatilanteita. Jännittävää..:)


Pentujen määrästä voisi laittaa pienen vedonlyönnin käyntiin. Itse veikkaan kahta pentua, mutta saa nyt nähdä mitä tulee;) Ei ole mikään yllätys, jos kääpiövillakoiralle syntyy vain yksi pentu. Emon ja pennun kannalta toivon kuitenkin, että vähintään se kaksi pentua meille tulisi.


Olisihan se aika hienoa, jos vauvat syntyisivät tänään, kun on kerran Ystävänpäivä:)
HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SIIS!♥

Ja P.S. Pitäkää peukkuja meille:)


*Kolme alinta kuvaa We Heart It

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti