keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tunnelma oli paras

Viikonloppu hurahti Oriveden näyttelyssä. Lauantaina kisasin Paulan kanssa ja sunnuntaina Ellenin kanssa.

Lauantai oli mitä tunnelmallisin. Näyttelypaikka oli todella kaunis ja Suomen ihana kesäilma suosi meitä koko näyttelyn ajan. Tunnelma oli kuin kesäfestareilta; lämmin ilma, musiikki, mahtava seura.
Lisää kesäfiilistä tästä tästä ja tästä.

 Paula esiintyy ja käyttäytyy aina hienosti näyttelyssä. Se on niin ihana koira:)Arvostelu oli mitä mainion; kaikkea vain kehuttiin. Yhden puuttuvan hampaan takia koiraa ei vain voitu palkita... No, ei meidän yhteistyö tähän lopu. Vaikkei rotukehissä enää pyörittäisikään, junnuissa meidät varmasti tullaan vielä näkemään:)
Tuloksista huolimatta meillä oli aivan mahtava päivä! Kiitos mukana olleille seurastaan:)

Kuvat: Päivi Vestervik (C)


Olin käynyt Ellenin kanssa perjantaina Mervillä trimmauksessa. Sunnuntaiaamuna selvin onneksi pelkällä kuivaföönauksella. Kasvattajamme osallistui myös Oriveden näyttelyyn, joten hän vielä viimeisteli Ellenin. Sain taas hyödyllisiä vinkkejä puudeleihin liittyen.

Ellen käyttäytyi ihan hyvin kehässä. Esiintyminen meni hyvin, mitä nyt kuumuus vähän laiskisti sitä, mutta kokonaisuudessaan. Pöydällä se pysyi myös yllättävän hyvin. Tuomari romplasi hampaita hirmu tarkasti, mutta Ellen ei siitä hermostunut.

Tulokseksi saimme vain H:n, eli tuomari ei välittänyt Ellenin tyypistä. Olin kuitenkin hieman pettynyt saamaamme arvosteluun.

"Keskikokoa pienempi, kevytluustoinen ja lyhytrunkoinen feminiininen narttu, jolla niukat kulmaukset edessä ja takana. Kokonaisuuteen sopiva pää, jossa kevyt alaleuka ja puuttuvia välihampaita. Hyvät korvat ja silmät. Sopiva kaulan ryhti. Rintakehään tarvisi ulottuvuutta, tilavuuttta ja kaarevuutta. Löysyyttä kyynärpäissä. Hieman matala hännänkiinnitys ja liikkeessä laiskasti kannettu. Saisi liikkua notkeammin. Hyvä karvapeite ja hyvin laitettu."

 -> Kasvattaja kehui Ellenin takakulmauksia näyttelyssä (tosin edellinenkin tuomari olisi toivonut kulmauksia enemmän).
 -> Laskin Ellenin hampaat ja alaleuasta puuttuu onneksi vain p2:set.
 -> Yleensä Ellenillä on aina esiintyessä häntä pystyssä, tosin enhän sitä itse niin hyvin huomaa...
 -> Turkki, josta pelkäsin eniten tulevan noottia -kehuttiin! Hyvin laitetusta turkista menee kiitos Merville:)

Tämä oli vain yhden tuomarin mielipide Ellenistä. Ensi kerralla sitten paremmin:)

 Ellen sai korviinsa patukat!!

 Oma kaunottareni♥


2 kommenttia: