perjantai 23. marraskuuta 2012

Yhtä hymyä

Tänään oli meidän Talentshow. Esitin siis Inkan kanssa koiratanssia Michael Jacksonin biisillä "Bad". Koulun käytävillä oppilaat katselivat meitä ihmeissään, kysellen kavereiltaan "Onko toi oikee koira?" tai "Onko se sittenkin feikkikoira?". Kuljin hymyillen hämmästyneiden katseiden ohi ja olin samalla todella ylpeä, että sain omistaa koiran jonka kanssa osallistuin nyt kykykilpailuun.
Ennen esitystä Inkaa jännitti, mutta kun pääsimme lavalle, se unohti pelkonsa ja toimi hienosti. Pieniä virheitä tuli, ei mitään elämää suurempaa kuitenkaan. Esitys meni ihan yllättävän hyvin; olisi hyvin ollut mahdollista, ettei Inka olisi suostunut tekemään yhtään mitään. Tanssi loppui liikkeeseen, jossa kaadumme kyljelleen. Yleisöstä kuului huokauksia. "SÖPÖÄ!".
Tuomaristossa oli rehtori ja kaksi oppilaskunnan edustajaa. Odotimme pienellä jännityksellä verhon takana, kun rehtori selosti: "Kaikki esiintyjät olivat hyviä. Päädyimme kuitenkin yksimieliseen päätökseen...(--)
Nina sanoi odotellessamme että "Te voitatte!", mutta en uskaltanut ajatella vielä niin. Rehtori julisti voittajan: "Voittajaksi tulee sellainen esitys, jota ei ole ennen koululla nähty..." Tässä vaiheessa olimme jo ihan innoissamme verhojen takana. Pian rehtori pyysikin meitä jo lavalle. Voitimme Talent-kilpailun!! Sain palkinnoksi 50:n euron lahjakortin Vehkalaan. Lisäksi kaikki osallistujat palkittiin elokuvalipuilla.
Mahtavaa! Varsinkin, kun ajatuksena oli vain osallistua koulun yhteiseen ohjelmaan, vielä tulikin voitto! Olen todella ylpeä omasta superkoirastani Inkasta:)
Kiitos kaikille apua antaneille! Hienoa, että koulun henkilökunta salli koiran tulon kouluun. Erityiskiitos loistavalle Ninalle, jota ilman esitys ei todennäköisesti olisi onnistunut:)
Taitava koiratanssija Tiina sanoi minulle ja Inkalle kesällä jotakuinkin näin: "Tulette varmasti pärjäämään mitä ikinä teettekään!"
Inkalla on mahdollisuudet mihin vain. Voin olla rehellinen ja todeta näin♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti