torstai 1. marraskuuta 2012

Kotikulman kuulumisia

Viime päivityksestä onkin taas kulunut tovi, joten eiköhän olisi jo aika kertoa kotikulman kuulumisia (nyt kun kokeilta ja muulta touhulta ehtii...)!
Karkki ja Vintiö asuvat yläkerrassa itsetehdyssä koiranaidoista väsätyssä häkissä. Tytöt ovat yrittäneet pakoa häkistä aina silloin tällöin: kun aidan paloja yhteen liittäviä tikkuja tarpeeksi kauan renkuttaa, kyllähän ne pois paikoiltaan saa! Onneksi karkausyritykset on havaittu ajoissa ja kanit ovat jääneet häkkiinsä... Ruoka kelpaa erityisen hyvin. Heinät, pelletit ja porkkanat katoavat alta aikayksikön. Kun tytöt pääsevät juoksemaan vapaana, sohvan päälle kiipeäminen ja sängyn alle karkaaminen ovat kaksi kanien mielestä hauskaa juttua:)

 Vähän vanhaa materiaalia, mutta tässä siis minä ja Ellen lähdössä valmennukseen

 Puppelin komea hymy

 Ruuti Rapulammella

 Minä ja Ellen

 Ruuti ottaa rennosti

Gerbut ovat myös hyvässä voinnissa. Pikkusiskoni kaksi lilac-tyttöä Lila ja Lahja ovat parhaita kavereita ja tekevät kaiken yhdessä (kuten Vinski ja Karkkikin!). Vanha herra Laikku, joka täyttää kuukauden kuluttua neljä vuotta, jaksaa entiseen malliin tehdä "arkipuuhia". Se juoksentelee, loikkii, kaivelee tunneleita, rakentaa pesää ja pureskelee pahvirasioita. Black pied -väri alkaa kyllä hävitä harmaiden karvojen alle...
Koirille ei mitään erityistä ole tapahtunut, jos ei sitä lasketa, että Ellenin takkukausi on helpottanut ja turkki on täysin takuton. Se on myöskin oppinut pari uutta temppua; takajaloilla istuminen (orava) ja molemmilla tassuilla koskettaminen yhtä aikaa (läpy). Otsatukka ja korvakarvat ovat niin pitkät, että karvaa saa niputtaa pompuloilla ihan kunnolla! 5-vuotias pikkusiskoni on ihanasti trimmannut Inkan kyljestä karvoja. Kyljessä on nyt kiva pikku "reikä"... No, onneksi turkki on kasvava luonnonvara. Meillä on käynyt muutamia kertoja koirahierojaksi opiskeleva nainen hieromassa koiriamme. Ruutilla ei ole lihasjumeja tai muita, mutta oli hyvä, että sekin pääsi hierontaan. Elleniäkin vain hieman totuteltiin hierontaan. Otolle, jolla paikat ovat välillä vähän jumissa, hieronta teki hyvää. Inka otti hetkestä kaiken ilon irti ja osasi oikein nauttia siitä.
Sunnuntaina minä, äiti ja pikkusiskoni olimme yhteislenkillä kaikkien koirien kanssa. Hyvin meni ja koiratkin tykkäsivät!
Hauskaa marraskuuta kaikille karvakorville ja niiden omistajille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti