perjantai 19. lokakuuta 2012

Valmennusviikonloppu 12.-14.10

Perjantaina lähdin koulusta aikaisemmin ja äiti, iskä sekä pikkusiskoni heittivät minut ja Ellenin Jämsän linja-autoasemalle. Olin menossa ensimmäistä kertaa yksin bussilla (aiemmin olen mennyt bussilla vain koulun luokkaretkille), joten jännitti hieman... Saimme tavarat kyytiin ja matka sai alkaa. Lahdessa oli ensimmäinen auton vaihto. Onneksi löysimme oikean bussin ja pääsimme jatkamaan Helsinki-Vantaan lentokentälle asti. Siellä piti vielä vaihtaa hotellibussiin; aluksi oikeaa bussia ei meinannut tulla ja kun oikea sitten tuli, sekin oli täynnä jotain japanilaisia... Lopulta istuimme Rantasipi Airportin hotelli huoneessa. Aikaa oli vielä yllin kyllin, joten päätin käydä tutustumassa lähellä olevaan kauppakeskus Jumboon.
Huonekaveriksemme tuli iso leonberginkoira, jota Ellen vähän pelkäsi.
Illalla oli Kirsi Sainion luento "Koiran rakenne ja tyyppi". Oli ihan mielenkiintoinen! Päivä päättyi illalliseen (hieno: alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat) ja yhteislenkkiin. Itsekseni kävin vielä hotellin suihkuosastolla saunomassa ja uimassa. Yön nukuimme Ellenin kanssa vierekkäin:)

Lauantaina oli heti aamusta treenit Vantaan Vuokkoset areenalla. Oli kaksi kouluttajaa ja ns. kahdet treenit. Hotellilla oli Anna Mäkisen luento JH-workshopista. Aihe oli hyvä ja myös kuuntelijat saivat olla äänessä. Päätteksi oli pullakahvit. Puoli kuudelta oli taas treenit. Vaihdeltiin koiria. Minä sain aussin ja glennin. Terrieritouhua siis tänään... Ellen ei tykännyt yhtään olla vaihdossa; se katseli vain surullisena perääni ja oli ratketa riemusta, kun palautui luokseni.
Illalla oli taas illallinen, yhteislenkki + saunominen.

Sunnuntaina treenit olivat vähän myöhempään, kuin lauantaina. Pidin sunnuntain kouluttajista ehkä eniten. Videoitiin suorituksia sekä vaihdettiin koiria. Vaihdossa sain portugeesin, mäyräkoiran sekä löwchenin.
Lounas oli varmaan viikonlopun paras. Pakkaamisen jälkeen lähdettiin kotiin. Onneksi kyytiongelma selvisi ja sain kyydin Tampereelle. Oli kiva viikonloppu!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti