keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä koirien kanssa

Viime viikon itsenäisyyspäivä kului jälleen koirien parissa: lähdin Tampereelle Hämeen Pystykorvakerhon järjestämään ryhmänäyttelyyn. Koiria oli paikalla ryhmistä 5/6 ja 8. Itselleni oli kaksi tolleria esitettäväksi: Siipiveikon Viis Verijäljestä "Zelda" ja Evessin Samurai "Raipe", joka on vieläpä meidän Oton poika. Niissä koirissa on muuten paljon samaa!
Tollerit arvosteli uusi tollerituomari Piia Itkonen. Koiria oli yllätysmäärä; 45!
Raipe kilpaili junioriuroksissa ja sai H:n. Tuomari sanoi, että koirassa on paljon hyvää, mutta nostaa hännän liikkeessä liian korkealle -nuori ja innokas uros kun on. Myös tilanne saattoi aiheuttaa hännän nostamisen: täysi maneesi ja ehkä Raipe halusi näyttää "isommalta". No mitäs isälleenkin on sanottu: "Ryhdikäs ja itsevarma."
Zelda kilpaili käyttöluokassa ja sai EH:n. Tuomari sanoi, että liikkuu kauniisti, mutta seistessä tykkää pitää jalkoja rungon alla. Sekä Raipea, että Zeldaa viedessäni tuomari kehui, että: "Kauniisti esitetty!"
Siipiveikoilla oli myös kasvattajaryhmä, johon pääsin Zeldaa esittämään. Saimme KP:n ja olimme BIS 3 -kasvattaja!! Hyvä team Siipiveikko!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti