keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Valiosakkia

Lauantaina oli koulun kevätjuhla. Tilaisuus alkoi kesäisellä kappaleella "In the summertime". Kyseessä oli minun ja muutaman kaverini esitys:) Pääsin säestämään pianolla myös yhteislaulun "Keski-Suomen kotiseutulaulu". Juhla loppui tuttuun tapaan Suvivirteen, jota myöskin säestin. Kesäloma alkoi harmaana ja sateisena, mutta mikäs siinä lomalle lähteä mukava todistus ja Priimus-stipendi kädessään..:)
Lauantain sateisuus ja kylmyys venyi sunnuntaillekin, jolloin oli Ruutin näyttely Mänttä-Vilppulassa. Näin ulkonäyttelynä kehässä oli todella kylmä. Meidän tuomarinamme oli Satu Ylä-Mononen. Tällainen arvostelu tuli:
"Tasapainoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Riittävän vahva nartun pää. Kookkaat korvat. Vahva luusto. Niukka eturinta. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvät kulmaukset. Hyvä häntä. Esitetään erinomaisesti."
Jotenkin siinä tuli lämmin olo; Ruuti oli ERI1, SA, PN1, ROP ja sai valionarvoon  puuttuvan sertinsä!! Koira joka otettiin EH:n koirana, on kasvanut upeaksi nartuksi, joka on FI MVA nyt! Otosta tuli kaksoisvalio viikkoa aikaisemmin, joten eiköhän se olisi valiojuhlien paikka! Aina pitää keksiä syy, että voi leipoa täytekakkua:)

Kevätjuhlan jälkeen
Minä ja Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti