torstai 31. toukokuuta 2012

Suvi-Karelia 2012

Lauantaiaamuna heräsin viiden jälkeen. Jo kuuden aikoihin lähdin tuttujemme kyydissä kohti Joensuun kansallista koiranäyttelyä. Hiukan meinaan väsytti... Aamupäivän vietin tollerikehän laidalla. Esitin yhtä urosta ja kahta narttua. Lisäksi olin mukana kasvattajaluokassa. Illalla parhaiden veteraanien ryhmässä vein veteraaninarttu Nelliä. Grezagord's Syvä Salaliitto (tolleri) teki yllätyksen ryhmässä; se sijoittui ryhmän kolmanneksi! Hienoa, että tolleritkin pärjäävät:) Junnutuomarina oli Esa Ruotsalainen. Kilpailin ihanalla Sylvi -russelilla. Meitä vanhempia oli kilpailemassa 30 ja pääsimme Sypen kanssa viitosiksi!!
Myös sunnuntaina olin aamupäivän tollerikehällä. Tänään olikin vähän enemmän hommaa; numerotaskuni pullotti koirien numeroita, olin koko ajan joko kehässä tai muuten vain auttamassa. Sain esittää Tuiskua, Nelliä, Lukasta ja Tuiskua vielä kasviksessa. Meillä oli nelikko myös illan paras kasvattaja -ryhmässä. Pääsimmekin kuuden joukkoon. Grezagord's Syvä Salaliitto oli taas RYP 3. Junnuissa oli tänään tuomarina Lotta Granström. Kilpailin tänäänkin Sylvillä. Vanhempia oli 34. Sijoitusta ei tullut, mutta pääsimmepä ainakin 15 joukkoon:)
Laskeskelin siinä, että oli sunnuntaina "vaivaiset" 10 tuntia näyttelyssä. Kivan raskas viikko takana, mutta kyllä kannatti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti