tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kesälomailua

Kesälomani alkoi agilityleirillä Inkan kanssa. Se oli JATin järjestämä päiväleiri ja se pidettiin Killerillä. Leiri alkoi maanantaina ja päättyi perjantaina. Inka oli aivan loistava! Kyllä meillä oli kivaa:) Treeniryhmämme nimi oli "Penit". Inka loisti koko leirin ajan:) Saa olla ylpeä! Myös perjantaina järjestetyt leirikisat menivät Inkan osalta oikein mukavasti.
Perjantaina agileirin loputtua ajoimme Jämsään Himokselle, jossa alkoi Tollerileiri, eli novascotiannoutajien rotuleiri. Leiri kouluttajien esittelyllä, minut siis esiteltiin junior handler/temppukouluttajana (olin jo kauan sitten lupautunut tähän hommaan:). Iskä oli päässyt myös kouluttajaksi, nimittäin nou-kouluttajaksi. Jäimme illalla hotelliin yöksi yhdessä kolmen koiran kanssa; Otto, Ruuti ja Inka saivat jäädä meidän kanssa yöksi, ainoastaan Ellen nukkui kotona. Lauantaina meillä oli kahdet junnutreenit ja niiden jälkeen temppukoulutukset. Ryhmässäni oli koulutettavana viisi koirakkoa. Kaikki sujui mukavasti:) Sunnuntaina pidettiin vielä ylimääräiset treenit päivän kisaa varten.
Mukava (ja uusi) kokemus oli olla kouluttajana. Myös koirat olivat aika tyytyväisiä, kun saivat nukkua kaksi yötä hotellissa (sängyssä). Ainakin minun sängyssä oli melko ahdasta, kun Inka nukkui kyljessä koko ajan plus Otto ja Ruuti vuorottelivat minun ja iskän sängystä. Kai nekin halusivat ottaa hotellista kaiken ilon irti (kotona kun ihmisten sängyissä nukkuminen on kiellettyä).
Viime lauantaina oli Paulan ensimmäinen virallinen näyttely. Se oli Jyväskylässä mannermaisten kanakoirien erikoisnäyttely. Pienimünsterinseisojia oli 19 (uroksia 5, narttuja 14). Paula kilpaili junioriluokassa yhdessä kahden muun kanssa. Hienosti meni: JUK1, ERI, SA ja olisi voinut saada sertin, sillä jos joku paras narttu-luokan nartuista ei olisi voinut ottaa sertiä vastaan, olisi Paula voinut (tuomari otti Paulan varalle kehän laidalle). Arvostelussa kehuttiin kaikkea, mitään ei moitittu, ainoastaan sanottiin, että koira ja turkki ovat vielä keskeneräisiä. Paula on jo nyt upea koira, mutta entä sitten, kun se on aikuinen? Myös minua kehuttiin: "Todella hienosti esitetty". Sellaisia kommentteja on aina kiva kuulla:)

Temppukoulutuksessa (Inka esimerkkikoirana)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti