perjantai 31. lokakuuta 2014

Mitäs tää nyt on??

Meidän jengi on nyt todellakin tyhjentänyt palkintopöydät kahdessa peräkkäisessä mätsärissä.
No mitä nyt voi kutsua peräkkäisiksi, toinen oli kesällä ja toinen juuri lokakuun alussa, mutta eipä tässä muita mätsäreitä ole näiden välissä ollut! Yleensä meillä jaetaan koirat näin: meidän pienimmäinen eli Matsku saa pikku-Kukan, Anni vie Ruutia ja minä otan Aapon ja Ellenin.

Kesä-mätsäri


Molemmat pikkulikat sijoittuivat Lapsi&Koira-kisassa (sijat 1-3, jotain siltä väliltä;D)
Aapo oli pennuissa sinisten eka ja BIS3! Vähän tuli puun takaa tuollainen menestys, voi meidän Alpoa... Ellen ja Otto olivat molemmat omien sarjojensa punaisten kolmosia:)

Syys-mätsäri


Siitähän vasta riemu repesi, kun toisen kerran tuli voitto kotiin!
Alku aina hankala... nimittäin meidän aikataulu vähän petti ja ei ollut monesta minuutista kiinni kehästä myöhästyminen. Ehdittiin kuitenkin!!
Matsku ja Kukka pääsivät taas miteleille Lapsi&Koira-kisassa ja kotiinviemisiksi lähti mm. 14 vihkoa :D
Aapolla oli selvästi aivan liian vähän aikaa totutella näyttelypaikkaan, koska se oli kehässä hieman jännittynyt. Tuomari kehui kovasti liikkeitä, mutta olisi toivonut lisää reippautta. Sijoituttiin kuitenkin pentuluokassa punaisten viidensiksi:) Mätsärin jälkeen Aapo oli kuitenkin jo ihan reipas ja esiintyi kivasti, eli jatkossa täytyy vaan varata enemmän aikaa ennen kehää.
Anni ja Ruuti ilmeisesti loistivat, sillä voittivat isojen koirien punaiset!! Harmillisesti jäi heidän suoritus näkemättä, kun kaahasin puudeleitten kanssa muissa kehissä. Best in showstakin tuli vielä sijoitus viidenneksi! Hyvä A+R!!:)
Ellen oikein yllätti ja voitti pienten koirien punaiset. Lopulta se sijoittui vielä näyttelyn kolmanneksi parhaaksi♥ Olen sitä mieltä, että ikä on tehnyt tehtävänsä Ellenin kohdalla. Nykyään se on ylpeä ja itsevarma esiintyjä, jonka kanssa on mahtavaa mennä kehään. Ellen on ryhdikäs, mutta toivoisin siltä vielä vähän reippaampaa liikettä. Alan kilpailemaan Ellenin kanssa myös junnu handlerissa -meidät nähdään mahdollisesti jo ensi kuussa Jyväskylässä;)
Kotiin tuli paljon viemistä, täytyy sanoa. Palkinnot oli kyllä parhaita ikinä -saimme koiratarvikkeiden lisäksi mm. kaksi pahvilaatikollista paperituotteita!! Eli ihan oikeasti sellaista, mitä tarvitaan koko ajan normaalissa elämässä:)
Tää nyt oli vähän tämmönen elvistely-postaus, mutta eikös vaatimaton suomalainenkin saa joskus olla ylpeä?;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti