sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Jarppi Dudeson

Oletteko ikinä ajatelleet, kuinka ihanaa olisi silitellä Jarppia? Kuinka antoisaa olisi seurata sen elämää lähietäisyydeltä ja muodostaa luottamuksellinen suhde sen kanssa?
Minä olen silittänyt Jarppia. Ja ruokkinut sitä kädeltä. Ja siivonnut sen jätöksiä.
Jarppi on hamsteri.
Jarppi on ehkä maailman kaunein hamsteri, jonka sain kesällä.
Jarppi on puuhakas, herkkusuu, hamstraaja (jos tiedätte TV-ohjelman Himohamstraajat, tiedätte mitä tarkoitan;D), stunttimies, söpöläinen.
Jarppi sai nimensä Duutsoni-Jarpilta. Meillä tykätään Duutsoneista.
Jarppi menee isona Ennätystehtaaseen. Tämän hetkinen "Montako maapähkinää menee kerralla poskiin" -ennätys on reilun kahdenkymmenen paikkeilla.
Nimeä valitessa mietin, voiko noin kauniille hamsterille antaa nimeä Jarppi. Osoituksena sopivaan nimeen päätymisestä pikku-J pitää välillä The Duutsonshown halukkaille. Esityksen stuntteihin kuuluu muun muassa häkin katossa roikkuminen, kattoa pitkin kävely käpälillä ja kuntopyöräily juoksupyörässä.
Jarppi on todella luottavainen ja utelias. Olen sylitellyt ja rapsutellut Jarppia alusta lähtien. Hampaitaan J:n ei ole yhtä kertaa lukuunottamatta tarvinut käyttää.
Jarppi on vielä poikamies. Tuollaiseen hurmuriin on varmasti helppo hullaantua, joten saa nähdä löytääkö joku ihana neito joskus meidän Jarpin, vai pysyykö poika ikuisesti mamman mussukkana:D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti