lauantai 6. syyskuuta 2014

Rock for fun

Heipsan! 19.7 lähdin pikkusiskon kanssa tutun kyydillä Ristiinan kr näyttelyyn. Aloitin päivän handlaamalla yhden tollerinartun (Siipiveikon Viis Verijäljestä "Zelda") rotukehässä. Tuomarinamme oli erittäin tiukka Esko Nummijärvi. Hänellä oli omalaatuinen tyyli juoksuttaa koiria lähes koko oman vuoron ajan ja selostaa arvostelua koirasta yleisölle. Tavoitteena meillä oli tietysti ERI, mutta tällä kertaa Zelda oli "vain" erittäin hyvä (ellei täydellinen...;).

Kun tollerit oli ohi, sain yllättävän avustuspyynnön kultsukehältä. Niinpä veinkin pian avoimen luokan uroksen (Greenhill's Piece of Winner "Oliwer") PU-kehään:)

Kisasin jh:ssa ihanalla bichon-poika Nemolla (White Pixy's Rock For Fun). Aluksi olin kauhuissani, miten mun handlaustaidot bichonin osalta oli niin ruosteessa ja epäilin jopa, ettei Nemo jaksaisi totella hirmuisessa helteessä, mutta perinteisten alkuhätäilyjen jälkeen kaikki sujui oikein mukavasti;) Vanhempia oli 17 ja tuomarina Virpi Leppälä. Tuomarimme "härnäsi" tarkoituksella kilpailijoita kiertelemällä meitä ympäri ja taas ympäri (jh:ssa handleri ei saisi mennä koiran ja tuomarin väliin ja niinpä handleri väistää, kun tuomari haluaa nähdä koiran eri puolilta). Kilpailijat otettiin kolmessa erässä kehään ja kustakin ryhmästä tuomari valitsi jatkoon menijät. Yllätyksekseni minä ja Nemo päästiin näiden kymmenen parhaan joukkoon. Mutta aUTs! -jatkossa oli toinenkin bichoni. Siinä meni ne mahdollisuudet, ajattelin, sillä toinen bichoni esiintyi ja esitettiin todella hyvin.
Tuomari teetti liikkeitä ja kierteli taas handlereita. Sitten karsittiin. Viisi pudotettiin ja toinen bisoni oli siinä joukossa -mutta se ei suinkaan ollut Nemo. Pääsimme viiden joukkoon!! Tuomari alkoi ojennella ruusukkeita. Viides ja neljäs sija menivät. Tuomari ojensi keltaisen ruusukkeen...minulle!:)
Sijoituksia ei ole tänä vuonna niin vaan sadellut, joten tämä sijoitus oli kyllä todellakin palkitseva!


Kiitos Satu vielä kerran Nemon lainasta!!<3

Arvostelu
Liikkeet ryhmässä: ERI
Yksittäisliikkeet: EH
Seisottaminen: ERI
Hampaiden/purennan näyttäminen: EH
Yhteistyö koiran kanssa: ERI
Rodun tuntemus: ERI
Yleisvaikutelma: ERI
Kommentti: Muista pitää suorat linjat liikkeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti