lauantai 6. syyskuuta 2014

164 tolloa kokoontui ja mitä sitten tapahtui

Jokavuotinen, perinteinen, hauska, mukava, touhukas. Tollojen kokoontuminen. Punaturkkien puunaus. Hyvä meininki. Tollershow.
24. viime kuuta löysin itseni taas Tollershowsta. Odotin kyseistä näyttelyä todella innolla -siinä vain on aina sitä jotain. Tänä vuonna kuuluin vahvasti team Siipiveikoille. Aloitin päivän handlaamalla Oonan (Rocmin Daddy´s Dream) veteraaneissa. Esiintyi kivasti ja muistutti epäilyttävästi meidän Ruutia;) Tuloksena tänään EH. Seuraava operaatio oli Zelda (Siipiveikon Viis Verijäljestä). Meillä oli erinomainen päivä ihan kirjaimellisesti -ERI KÄY3!! :) Tuomari kertoi vielä ääneen yleisölle: "Tällä koiralla on erittäin hyvä handleri, joka osaa korostaa ja tuoda juuri tämän koiran hyvät puolet esiin!" Sydäntälämmittävää palautetta:)
Junior handler alkoi heti käyttönarttujen jälkeen, joten mulle tuli vähän kiire. Kehän ollessa vielä käynnissä käskin pikkusiskoani hakemaan mulle jh-koiran. Kymppivee hommas sitten vähän vaatimattomman kisakamun -Ramonin (Fireheart Kid Sundance, eli Se joka on juossut kaikissa mahdollisissa maailmanvoittajakehissä ;)!! Itse hän kisasi Zeldalla ja he voittivat nuoremmat. Meillä on sellainen sanonta, että tärkeintä ei ole voitto vaan kaksoisvoitto. Minä siis olin päivän paras:)
Kiitos kaikille seurasta, ensi vuonna sitten taas!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti