keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tehostettua lihaskuntoharjoittelua

Mikä on helppo, halpa ja erittäin hyödyllinen vaihtoehto kuntosalille? No -kodin siivoaminen!
Viime aikoina olen siivonnut aika mainion määrän, sillä rippijuhlani tekevät tulojaan:) Perussiivoamisen ohella myös leipomista on tullut harrastettua tavallistakin enemmän. Kehtaanko edes tunnustaa lopettaneeni eilisen kakkujen ja keksien väkertelyn yhden jälkeen yöllä... Järjestettävää on joka tapauksessa ollut joka päivälle tarpeeksi, mutta voi kuinka jo odotan juhlia!!
Jutun pointti on kuitenkin seuraavanlainen:
 - Jos siivoaminen ottaa päähän, voit ajatella, että mopatessasi ja roskia kuskatessasi teet samalla päivän lihaskuntotreenin (=ajansäästöä)
 - Jos siivoaminen ottaa vieläkin päähän, voit ajatella (hieman säälien) vanhempiasi ja olla oma-aloitteinen, jottei heidän aivan välttämättä tarvitse käyttää koko ääntään työnjohtajana leikkimiseen
 - Jos siivoaminen tökkii pahasti, vika on välillä musiikin puutteesta. Kokeilepa siivousmusaksi vaikka tätä (= "Hoida homma!").
 - Jos aiemmista vinkeistä huolimatta siivoamisen harmittavat ominaisuudet eivät ota poistuakseen sinun mielestäsi, voit tehdä siivoamisesta vähän jännittävämpää. Voit vaikka taistella hirvittäviä vastustajia vastaan harjalla ja huiskulla. Kumpi vie voiton? Toisaalta on ihan mukavaa kilpailla vaikka jonkun perheenjäsenen kanssa nopeimman pyykinviikkajan tittelistä. Häviäjä tarjoaa jätskit, vai??

4 kommenttia:

  1. Olet Emppu niin kulta. Mihin joutuisimme ilman sinua <3

    VastaaPoista
  2. Oi miten tuli hyvä mieli tästä postauksesta :) Tää on niiiiiin hyvä blogi!!! <3

    VastaaPoista