keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Agiruu ja Agiellu

Maanantain JAT-treeneissä harjoiteltiin takaaleikkausta ja persjättöä. Lisäksi menimme A:ta ja keppejä kuudella kepillä.
Alla video takaaleikkausesta. Piti ottaa muutama video ennen täydellistä suoritusta...
Persjättöä harjoiteltiin samalla pätkällä, mutta toisinpäin. En aluksi oikeasti tajunnut, kuinka kovaa minun pitää juosta Ruutin kanssa:D


Menimme keppejä ilman kouluttajaa, mutta onnistui ihan hyvin. Aluksi menin tiukasti Ruuti kytkettynä, mutta parin kerran aikana sain mentyä jo hihna kiinni, mutta maassa laahaten. Vapaaksi en arvannut Ruutia päästää, koska on parempi saada onnistuneita suorituksia, kun edetä liian nopeasti.
A onnistui tällä kertaa todella hienosti; Ruuti pysähtyi kontaktille (namialustalle), eikä takajalat tulleet alas ennen vapautusta. Olen ylpeä Ruutista:)


JSPHK-treeneissä harjoittelimme pientä pätkää, keppejä, pituutta ja keinua.
Menimme keppejä kuudella kepillä. Ellen tuntuu tajuavan kepit esteenä, koska se ei yritä mennä niitä väärin vaan pujottelee oikeasta välistä (toki opastan kädellä kovasti, mutta kuitenkin).
Pituus tuotti hieman tekemistä; Ellen yritti hypätä pituuden tolppien välistä ja kiivetä palkkien yli... Kun kokeilimme yhden palkin pituisella pituudella, este onneksi onnistui:)
Keinua harjoiteltiin ensimmäistä kertaa, eli käytännössä yksi toimi keinun laskijana, jottei koirat vielä joutuneet kolauttamaan itse sitä alas. Ellen-hurjapäätä ei pelottanut ollenkaan!
Pätkälle kuului hyppy, A ja mutkaputki. Ensimmäisellä kokeilukerralla Ellen juoksi A:n ohi (oma ohjausvirhe), mutta toisella kerralla tuli jo "puhdas rata".
Oli taas mukavaa päästä ohjaamaan Ellua, nimittäin viime treenien aikaan olin lomailemassa, jolloin iskä ohjasi Elleniä:)Kuvat ovat meidän ensimmäisimpiä treenejä. Keppejä menemme siis jo ilman hihnaa...

1 kommentti: