maanantai 25. helmikuuta 2013

Eläinlääkärissä

Aamulla kävin Ellenin kanssa eläinlääkärissä uusimassa rokotukset. Toimenpide onnistui hienosti ja sain samalla hankittua itselleni TET-paikan kunnaneläinlääkäriltä (siis hieno viikko tulossa viikolla 15..:). Olen haaveillut eläinlääketieteelliseen hakemisesta, mutta viimeaikoina olenkin kääntynyt ihmislääkiksen puoleen. Saa nähdä, muuttaako tämä TET-viikko nyt kuitenkin takaisin eläinlääkis-haaveen...

Iskä ilmoitti minut ja Ellenin jokin aikaa sitten JATiin (Jyväskylän Agility Team) agilityyn junnujen alkeiskurssille. Olen koko Ellenin omistamani ajan odottanut, että se on tarpeeksi vanha ja pääsemme mukaan agilityyn. Nyt kun ikää löytyi riittävästi ja sopiva ryhmä oli aloittamassa, ei voinut jättää ilmoittamatta:) Inkan kanssa olen aina välillä käynyt JSPKHlla harjoituksissa/kurssilla ja aivan mukaansa tempaavaahan agility on.
Kun lähdemme Ellenin kanssa treenaamaan, tiedossani on jo, että aion treenata ihan tosissani ja tavoitteellisesti, eli lähteä kilpailemaan virallisissa kilpailuissa, kun olemme sen tasoisia.

Olen lähdössä äitin kanssa Kennelliiton kasvattajakurssille (ensi kuussa?). Tarkoituksena olisi myös anoa omaa kennelnimeä. Itse en voi ottaa sitä omalle nimelleni, sillä alle 18 -vuotias sitä ei voi ottaa... Sama se kai on, mitä niissä papereissa lukee, voimmehan me silti yhdessä kasvattaa koiria ja pitää kenneliä yhteisenä, vaikka virallisesti äiti omistaisikin sen:D

Rahapussi kevyempänä (taas, tuntuu että koiran tulon myötä se on keventynyt tasaiseen tahtiin...) ja yksi asia listasta yliviivattuna alkoi siis tämä lomaviikko:)
Mukavaa loman jatkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti