maanantai 18. helmikuuta 2013

Ekaa kertaa virallisessa kehässä

Eilen oli tämä kauan odotettu Ellenin eka näyttely. Kyseessä on siis Jyväskylän ulkomuototuomareitten koulutusnäyttely. Kääpiöitä oli ilmoitettu jopa 36 kappaletta, joista narttuja oli 16. Tuomarimme oli Tuula Plathan, joka oli ennestään tuntematon minulle. Tiukan linjan hän ainakin otti; ERIä tuli tarkkaan valituille koirille (mikä on tietysti hyvä, ettei tuomari ole "eriautomaatti") ja suuri osa sai EHta.
Junioriluokassa kilpaili Ellenin lisäksi 6 muuta narttua. Tällaisen arvostelun tuomari saneli:

 "Hyvät ääriviivat ja kaunis ryhti. Pään pituus hyvä. Kauniit silmät. Alaleuan tulisi olla leveämpi ja voimakkaampi. Edestä vielä kapea ja runko kesken kehityksen. Hyvä selkälinja, takakulmat voisivat olla voimakkaammat. Kantaa ryhtinsä hyvin. Kauniisti esitetty."

Saimme siis ihan hyvän arvostelun. EHn saimme laatuarvosteluksi.
Se mihin olen todella tyytyväinen, on Ellenin käytös. Esiintyminen, pöytäkäytös ja iloisuus. Ennen kehää jo ajattelin, että mitähän tästä vielä tulee, mutta kehässä sain olla ihan ylpeä koirastani. Innostuneena tästä ajattelin, että täytyypä ilmoittaa Ellen ainakin Jämsänkoskelle ja mahdollisesti Orivedellekin. Hienoa Ellen♥
Ellen on kyllä niin mahtava koira ollut, että jos sitä käytetään jalostukseen taitaa itselleni jäädä Elskun jälkeläinen:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti