lauantai 1. syyskuuta 2012

Ticon ensimmäinen näyttely

Tänään lähdettiin aamulla kohti Tampereen ryhmänäyttelyä. Tarkoituksenani oli mennä esittämään kummitätini jackrusselinterrieri Miklaus Milou "Ticoa". Aiemmin olemme nähneet vain yhden kerran; ja silloinkaan emme harjoitelleet näyttelyasoita... Tico oli kuitenkin todella hyvin käyttäytyvä, eikä kehässä ollut mitään ongelmia. Tuomarina oli Anna White. Uroksia oli 18, junioreita noin 10 (tai vajaa). Tico sijoittui kolmanneksi saaden ERIn ja SAn, kera hyvän arvostelun:
 " Good ears. Good head. Good body. Good angulations. Moves well."
Mitään ei haukuttu siis. Paras uros -kehässä ei enää sijoitusta saatu; tuomarilla oli vain valiourokset mielessä:) Kivasti meni, Ticon kanssa oli hauska mennä. Toivottavasti sille tulee joku näyttely eteen! Näyttelyn jälkeen kävimme vielä kummeilla käymässä ja näimme heidän uuden 11-viikkoisen russelin, Pepen. Se oli todella vauhdikas ja pieni! Ovatko Inka ja Ellenkin olleet joskus niin pieniä?
Olin tietysti myös junnukehässä. Kilpailin Ruutin kanssa. Tuomarina oli Anna Brankovic. Viimeviikonloppuiset kuviot jatkuivat: voitimme vanhemmat ja loppukehässä myös nuoremman, joka kilpaili tanskandogilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti