maanantai 19. tammikuuta 2015

Näyttelykauden avaus

Moikka taas!
Toissa viikonloppuna tehtiin koko perheen voimin reissu Kajaani KV koiranäyttelyyn. Lauantaiaamuna heräsimme jo ennen kukonlaulun aikaa ja pirteinä (tai vähän vähemmän-pirteinä...) lähdimme ajelemaan kohti Kajaania.
Lauantain jh-tuomarina toimi Saara Sampakoski, joka osoittautui todella mukavaksi sekä huolelliseksi tuomariksi. Pikkusisko kisasi Ruutilla nuoremmissa ja sijoittui viidenneksi kera hienon arvostelun. Minäkin kisasin Ruutilla, mutta en oikein saanut koiraan hyvää otetta. Hyvän arvostelun ja tuomarin tosi kivojen kommenttien kanssa poistuimme kehästä, mutta sijoitus jäi sitten saamatta.Liikkeet ryhmässä: ERI

Yksittäisliikket: EH

Seisottaminen: EH

Hampaiden/purennan näyttäminen: ERI

Yhteistyö koiran kanssa: ERI

Rodun tuntemus: ERI

Yleisvaikutelma: ERI

Tuomarin kommentti: Taitavaa esittämistä, hieman ujo koira, jota esittäjä kannustaa hienosti. Voisi esittää liikkeessä hieman lyhyemmällä hihnalla (koiran mutkittelu vähenisi). Rentoreiska chillaa mökillä :D


Sunnuntaina sm-osarin tuomarina oli Tiina Eskelinen. Kilpailin jälleen Ruutilla ja tänään oli selvästikin enemmän meidän päivämme. Tuomari oli oikein juttutuulella ja rupatteli pitkän tovin. Muun muassa seuraaviin kysymykset hän esitti minulle:

- Koiran rotu?
- Ikä?
- Onko oma koira?
- Onko kotonasi muita tollereita?
- Kiinnostaako muu koiraharrastaminen kuin näyttelyt?
- Aiotko jatkaa koiraharrastusta tulevaisuudessakin?
- Miten tolleri toimii koiratanssissa? (Olin aiemmin kertonut, että koiratanssi kiinnostaa minua.)
- Koirasi purenta?Aluksi hämmästyin kysymystulvaa, mutta lopulta olikin aika hauskaa vastailla tuomarille. Ehkä tämmöinen vapaampi keskustelu olikin tuomarin tavoitteena ja keinona saada rennompi ilmapiiri kehään.
Tuomari poimi joukon jatkoon menijöitä ja minä+Ruuti päästiin joukkoon mukaan:) Joukkoa karsittiin pariin otteeseen, mutta me pysyttiin mukana ja lopulta sijoituttiin viidensiksi!


Liikkeet ryhmässä: ERI

Yksittäisliikket: ERI

Seisottaminen: ERI

Hampaiden/purennan näyttäminen: ERI

Yhteistyö koiran kanssa: ERI

Rodun tuntemus: ERI

Yleisvaikutelma: ERI

Tuomarin kommentti: Onnea koiraurallesi.Koirasi ja sinun yhteistyö on saumatonta:)Tajusin hassun jutun: pari vuotta sitten olin silloinkin Ruutin kanssa Kajaanissa osarin viides! :)


Tämäkin kuva on parin vuoden takaa Kajaanista -ihan vertailun vuoksi oli laitettava:D


Ja vielä parit huippulaatuiset kehäkuvat sunnuntailta:
Musta tuntuu, että melkein joka vuosi mulla on mennyt Kajaanin eka päivä huonosti ja toisena päivänä hyvin tai jopa loistavasti:D Kaikkiaan tämä oli kyllä tosi mukava viikonloppu perheen kesken ja eihän sitä ihan tyhjin käsin kotiin palattukaan:) Kohti seuraavia kehiä, eikös vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti