sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Miten voi olla niin vaikeeta keksiä hyvä otsikko?!!

Kun otin toissa päivänä herkulliset banaanimuffarit uunista vähän ennen puolta yötä, sain sitten innostuksen päivitellä blogia:) Ikävä kyllä en ole kameraa käyttänyt koko kesänä, joten kuvat ovat hieman vähissä:(
Tänä(kin) kesänä on ollut vaikka mitä mukavaa tekemistä ja touhuntäyteiseltä näyttää loppu kesäkin. Alkukesästä oltiin tosiaan Tampereella veljen kanssa. Onni suosi jälleen Inkaa ja Elleniä, jotka pääsivät lomailemaan kotimaisemien ulkopuolelle. Tytsyt nauttivat pienestä reissusta aivan täysillä -uudet lenkkimaisemat ja yöunet sängyllä taisivat innostaa Inka-muorin jopa leikkimään Ellenin kanssa (Inkahan ei siis yleensä leiki oman lauman koirien kanssa:D)! Samalla, kun koirat nauttivat omista huveistaan, ihmisosasto shoppaili muun muassa IdeaParkissa. Ikeaan ja keskustaan ei velipoika enää suostunut tulemaan, joten kiersin sitten yksin...ai-miten-niin-kahdeksan-tuntia-IdeaParkissa-shoppalua-riittää-yhdelle-viikolle?:D Joka tapauksessa hauska reissu oli ja löydettiin vaikka mitä kivaa kotiinviemisiksi!

Juhannusviikkoa edeltävänä sunnuntaina ajelimme iskän, Ellenin, Oton ja meidän järjettömien tavaramassojen kanssa pohjoisiin. Olimme vajaan viikon Kittilässä. Aika kului ihanissa muun muassa nukkuessa hyvin (iskä vähän valitteli, kun meikä veteli hirsiä aina melkein puolille päivin:`D), tutustuessa ihaniin lenkkimaastoihin, suunnistaessa, tunturivaelluksella ja Levin keskustaa ihmetellessä. Iskä taisi jo epäillä, ettei meidän aika yksinkertaisesti varustetussa mökissä voisi leipoa, mutta toisin kävi! Minä kipaisin reippaana tyttönä kauppaan ja hain jauhoja, munia, sokeria, voita ja leivinjauhetta -aivan perusjuttuja siis. Yllätyksenä pyöräytin isännälle haarukkaleipiä ja pannukakun (jälkimmäinen tarttui kuitenkin harmillisesti voipaperiin, sillä unohtaessani ostaa leivinpaperin, jouduin käyttämään mökin omia varusteita:D. Maistui silti tosi hyvältä, eikä haitannut yhtään, vaikka omasta palastaan joutui aina nyppimään voipaperin paloja:`D).
Juhannusviikonlopuksi iskä heitti minut, Ellenin ja matkalta nappaamamme Sylvin (tämä ihana russelineito siis, muistattehan?:) Rovaniemelle. Lauantai ja sunnuntai kisailtiin sitten näyttelyissä, mutta menestystä ei oikeastaan meidän kohdalle sattunut. Lauantaina junnut tuomaroi Riitta Lahtovaara. Minun ja Sylvin esiintyminen meni mielestäni hyvin. Arvostelussa muu oli erinomaista, paitsi yksittäisliikkeet (erittäin hyvä). Kommentti: "Koira katsoo liikaa herkkupalaa pitävää kättä". Sijoituimme neljänsiksi viidestä handlerista. Tuomari sanoi suullisesti mulle: "Aivan fantastinen yhteistyö, mutta en nähnyt koiran päätä sivuprofiilista liikkeessä!" Typerät liikkeet!:'D Hieman kyllä harmitti tuommoinen tulos, vaikka meidän esiintyminen menikin hienosti...


 Ja siinä ollaan keinuhevosena...

Handlerin harmistunut ilme?:´D

Sunnuntaina tuomarina oli Riitta Lehmuspelto. Esiintyminen meni taas ihan hyvin, mutta tänään ei päästy edes sijoittumaan. Kaikista hulluinta oli tuomarin kommentti 'Kannattaa harjoitella yhteistyötä vieraan koiran kanssa!'. Mihin se edellisen päivän fantastinen yhteistyö oli muka kadonnut?!:'D Ei tainnut tuomari ymmärtää iloisen russelin päälle...

Koiraharrastuksen yksi ihana puoli on uudet tuttavuudet. Juurikin tuona sunnuntai päivänä, jolloin ei omalle osalle kunniaa sadellut, sain kunnian liittyä Satumeren suomenajokoirien kasvattajaryhmään:) Tuollaiset tilaisuudet, joissa voi päästä kokeilemaan uutta rotua ja uusia yksilöitä, ovat tosiaankin hienoja ja kannattaa ehdottomasti hyödyntää!! Turhaan emme kehässä ravanneet, sillä pääsimme upealle BIS4 -kasvattaja -sijalle!:) Kiitos mahdollisuudesta Satu ja Team Satumeren!
Illalla lähdin Ellenin kanssa kotia Tamperetta (ja ette voi kuvitella -mulla oli mukana matkalaukku, reppu, makuupussi, makuu-alusta, eväskassi, häkki...). Juna lähti vasta yhdeksältä ja kesti vajaa yhdeksän tuntia. Lemmikkivaunu (tai pikemminkin hytti) oli aivan täynnä ihmisiä ja lemmikkejä. Sillä hetkellä olin todella tyytyväinen, että matkustin kääpiövillakoiran kanssa (matkustaa sylissä), enkä jonkun puoli vaunua vievän ison karvakamun kanssa;) Yö sujui hyvin -välillä ruokailtiin, välillä nukuttiin vierekkäin makuupussissa<3 Tampereella saatiin sitten levätä hyvin mummun luona ja vasta seuraavana aamuna ajeltiin bussilla kohti Jämsää.
Aivan ihana pitempi reissu tuli tehtyä!! Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka lomailitte mun kanssa/jeesitte mua/olitte seuroina:-* Nyt sitä ollaan sitten kotona ja päässä soi kesäduuniblues, kun työmaalla paiskitaan hommia. Ei vaan -mulla on ehkä leppoisin kesäduuni ikinä taidegallerian hoitajana. Saapi piipahtaa sivistymässä Pikku Galleriassa, jos Jämsään sattuu eksymään;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti