maanantai 27. tammikuuta 2014

Winter is here!

Meillä on ollut tällainen DIY -koiratakkiprojekti pystyssä. Tai oikeastaan äitillä -itse en niin hyvä käsitöissä ole;) Ideahan oli tietysti kierrätys -vanhasta uutta!Aikas magee tuli. Puudeliheijastimet ja kaikki:)

On tässä kaiken hulinan keskellä leipomaankin ehditty -eilen valmistui ihanat browniet ja satsi terveellisempiäkin herkkuja:)Aaa! Epätyypillisen muotoisia nuo suklaaunelmat tällä kertaa, mutta se maku... Kyllä kannatti kokeilla!

Perus sämpylätaikinasta tehtyjä...sämpyläsarvia! Sisällä kinkkujuusto-täyte:)

Seuraateko te Putousta? Lempihahmoja? Minä olen katsonut ja samalla huomasin, että meillä taitaa asustella joku Jäbä Leissonin sukulainen, katsokaa vaikka:


☺☺☺☺


*SLURPS*


"Joku syönyt kaikki rahkat? Ikinä kuulutkaan! Jaa että minä vai? Ja MILLÄ PERUSTEELLA?!"


Olipas nyt kategoriattomat ja sekavat kuulumiset, mutta elämä on;) Ellenin maha kasvaa kovasti ja niin myös vauvakuume♥ Kouluhommia ihan riittämiin, tekemistä kaiken muunkin saralla mahtavan paljon... Eilen käytiin heittämässä talven ensimmäiset luistelut ja oli yllättävän hyvä järven jää. Pikkusiskon opastamana opettelin vähän taitoluisteluliikkeitä, olin kyllä aika amatööri, mutta ainakin kannusteeksi sain traineriltani kiitosta:) Tänään tein myös talven ensimmäisen jäälenkin Inkan ja Ruutin kanssa ja kyllä likat nautti!
Tällaista tänään, yritän ehtiä tehdä jonkun kivan postauksen tässä lähiaikoina♥

2 kommenttia: