keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tuomarointikeikka, jeee!

Sain eilen yllättävän, mutta eloisen viestin sähköpostiini. Eräs koiratuttuni kertoi järjestävänsä match showta ja kysyi olisinko kiinnostunut tulemaan yhdeksi tuomariksi sinne! Ja tottakai minä olen kiinnostunut, jos kerran tuollainen mahdollisuus on! Tapahtuma on siis Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi yhteistyössä Mäntän Seudun Nuuskujen kanssa järjestettävä match show toukokuussa. Tervetuloa siis minunkin puolestani sinne:)

Agilitykin alkoi meillä toissaviikolla. Viime sunnuntaina oli ensimmäinen kerta koirien kanssa ja tietenkin Ellen aloitti juoksut, eikä päässyt treeneihin... Harjoittelin siis ensimmäisen kerran agiläksyn sekä Ellenin että Ruutin kanssa ja lähdinkin treeneihin Ruutin kanssa. Eikä ollut ollenkaan huono vaihtoehto. Aloitimme siis tutustumalla putkeen ja aitoihin ja Ruuti oli aivan loistava. Se juoksi niin että putki vain tärisi ja aidat helisivät. Motivaatio oli mitä loistavin. Saa nyt nähdä, jääkö Ruutista se lopullinen agikoira, kuitenkin...

Täytyisi kai lähteä vähän koiria ulkoiluttamaan ja läksyjä tekemään. Kanit pitäisi myös "lenkittää" (ihan sisällä, onneksi) ja häkki siivota. Ellenin turkki vaatisi kunnostamista ja sata muutakin asiaa roikkuu listalla tekemättöminä... Kokeitakin tulee koulussa kokoajan uusia (mistä opettajat oikein repivät niitä ?!) ja niihinkin pitäisi lukea!!
Mukavaa päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti