tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi -koiran omistajan juhlaa?

Raketit räiskyvät. Ulkoa kaikuvat pamaukset ja viheltävät ujellukset. Koirat katsovat sisällä omistajiaan ajatellen Tätäkö pitäisi seuraavat 12 tuntia kestää? Aremmat koirat juoksevat jo ensi laukauksilla mamman sängyn alle piiloon. Siis sinne, mihin ei yleensä tassullakaan astuta. Joidenkin onnekkaiden koirat eivät ole millänsäkään pamahtelevista raketeista. Valitettavasti monet (joihin itsekin kuulun) joutuvat virittelemään lemmikeilleen ajatukset raketeista pois vievää ajanvietettä, kuten radion tai TV:n kuuntelua suurella äänenvoimakkudella.
Uusi vuosi -koiran omistajan juhlaa?

Tänä vuonna uusi vuosi kului naapurissa Paulaa hoitaen. Omistajat olivat reissussa, joten minulle ja veljelleni sattui sopivasti koiran hoito -keikka. Paula oli vähän peloissaan raketeista, mutta viihtyi meidän seurassa ilmeisen hyvin:) Se halusi nukkua aivan vieressäni, oikeastaan päälläni! Nukuin vähäilmaisella ilmapatjalla ja kun Paula oli sillä kanssani, patja painui lähes maahan asti... Meillä oli kuitenkin hauskaa ja Paulaa oli hauska hoitaa:)
Inka oli, kuten edellisinäkin vuosina, peloissaan raketeista ja meillä kotona siis telkkari illan päällä ja yöllä äänisatu... Ellen ei kai ihmeemmin ollut pelännyt pamauksia, vähän vain haukkunut.

Moni koiranomistaja ehkä toivoo, että uusi vuosi pyyhittäisiin kalenterista pois. Tai ainakin raketit ja niistä aiheutuva kamala pauke. Onhan tuo aika piinaa koirille, mutta kyllä 12 tuntia vuodesta pienen vaivannäön jälkeen selviää.
Nyt on (onneksi!) raketit ammuttu ja pamaukset kestetty, siis:

Hyvää ja menestyksekästä vuotta 2013 koirille ja koiranomistajille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti