tiistai 7. elokuuta 2012

Viimeinen kesälomapäivä

 Viimeinen kesälomapäivä... Ellen makaa rauhassa sylissäni, tuskin on tietoinen siitä, että arki alkaa huomenna. Pitkiin aikoihin ei ole emäntä enää kotona koko päivää rapsuttelemassa ja leikkimässä. Elämä muuttuukin pelkästä laiskottelusta totiseen aherrukseen. Onneksi raskaiden koulupäivien jälkeen kotona odottaa monta iloista karvaturria, jotka nostattavat huonoinakin päivinä mielialan. Ne kun aina vain jaksavat heiluttaa häntäänsä, hyppiä innostuksesta ja nuolla naamaa. Sitä paitsi kunnon metsälenkin jälkeen on usein paljon paremmalla tuulella, mitä lähtiessä oli.
Onhan sitä paljon kesälomalla ehditty tehdäkin! Särkänniemi koettiin pariin kertaan, Robinin keikalla oltiin, Tampereella käytiin useampi kerta. Tietysti parissa näyttelyssäkin on käyty:
- Kettuterrierien erikoisnäyttely Jämsä 6.7 (Raija Tammelin) JH 3, Ruutin kanssa
Lisäksi pääsin auttamaan rotukehissä.
- Mäntsälä kr 21.-22.7 (Zsuzsanna Petik) JH 5, Ruutin kanssa
- Pori kv 28.-29.7 (Kirsti Louhi) ei sijoitusta, Ruutin kanssa
- Mikkeli kv 28.-29.7 (Auli Vitikainen) ei sijoitusta, Oton kanssa
- Kuopio kv 3.-5.8 (Marko Salmela) JH 9 parhaan joukossa, Nemo-bisoni
  Sain kilpailukoiraksi ihanan Nemon. Tuomarina meillä oli Marko Salmela, joka osoittauitui hyväksi tuomariksi. Vanhempia junnuja oli 38 ja me selviydyimme 9 joukkoon. Kaikki sujui loistavasti, olen itse erittäin tyytyväinen. Viimeisenä liikkeenä oli kolmio. Tein kulmista liian pyöreät; niin pienestä oli todennäköisesti sijoittumisemme kiinni. Ensi kerralla täytyy olla tarkempi...
 Ellenillä oli kesällä myös pentutreffit. Näimme Ellenin siskon sekä veli -ja siskopuolia. Kasvattaja oli todellakin panostanut tapaamiseen! Meillä oli tosi mukavaa ja Elleniä sai katsoa suurella ylpeydellä:)
 Noin kolme viikkoa sitten meille muutti kaksi pienisaksanscheck-rotuista kania, Mira`s Olympia "Karkki" ja Mira`s Odessa "Vintiö".

 Vintiö ja Karkki

Kenneltreffeillä:Evona`s Dreamcatcher "Siru", Haydee`s Fame "Diiva", Evona`s Dream come true "Ellen" ja Evona's Beautiful Hope "Ilona"

 Kävimme yhdessä äidin serkulla, joka asuu maalla. Ellen pääsi tutustumaan kanoihin, hevosiin, poneihin ja lampaasiin, eikä yhtään pelännyt!!
 Yksi päivä lähdin Ellenin kanssa keskustaan lenkille. Kävimme koululla ja urheilukentällä. Katselimme lintuja, joita oli valtavasti. Ellen kyllä mieluummin jahtasi niitä:) Kotimatkalla söin vadelmia ja metsämansikoita - ja Ellen tahtoi tietysti osansa.
 Ellenistä on kesällä tullut oikea vesipeto. Se rakastaa vedessä kahlaamista, eikä millään haluaisi tulla pois. Toisaalta ihan hyvä, ettei se pelkää vettä:)
 Taidan lähteä vielä rantasaunalle uimaan ja saunomaan; viimeisenä lomailtana!!!

1 kommentti:

  1. Kirjoituksiasi on mukava lukea. Kiitos niistä. Hyvää koulusyksyä sinulle! Tiedän, että teet koulutehtäväsi tunnollisesti ja pärjäät hyvin. Siksipä muistutankin sinua vain levon, liikunnan ja laiskottelun tärkeydestä! Kuten itse kerroitkin, kunnon metsälenkin jälkeen olo on aina virkistynyt. "Vielä on kesää jäljellä..." joten saunotaan ja uidaan edelleen, mutta vähän aikaisemmin iltaisin eikö niin :) Onneksi illatkin ovat jo pimentyneet niin että maltamme mennä nukkumaan aikaisemmin. Minäkin aloitan arkisen aherruksen ensi maanantaina...

    VastaaPoista